Over Isus

“Doe alles wat je doet met hart en ziel !” ( Tröckener Kecks 1990 )

Mijn passie voor fotografie en video heb ik overgenomen van mijn vader. Als kind zat ik samen met mijn vader urenlang in de “Doka”, en het was elke keer weer een wonder om te zien hoe de natte foto’s vanuit het niets te voorschijn kwamen.

Het was  begin jaren negentig, dat ik mijn allereerste  “bewegende beelden” schoot. Met een pasgeboren eerste zoon als dankbaar onderwerp werd alles vastgelegd, en werden alle mogelijkheden verkend.  “Thuis-montage-op-de-computer”  bestond nog niet, maar de besmetting met het video-virus was een feit.

Eind jaren negentig werd een grote stap gezet : Ik verruilde mijn video-8 camera voor een echte digitale videocamera waardoor de wereld van de video-montage werd geopend : Digitale beelden die ik kon bewerken op de PC met montage-software !

In de "montage hoek"

In de “montage hoek”

 

Cursussen en vele foto/video-projecten volgden.
Met altijd in het achterhoofd de stille wens om van mijn passie en hobby (deels) mijn werk te maken.

In 2013 werd de volgende stap gezet : De geboorte van ISUS Foto en Video Producties.  Een jong bedrijf, maar met een ervaren “foto-/videograaf” , aangevuld met jong talent !

Casper van Zeelt, student filmacademie, editor en  "camera-stuntman"

Casper van Zeelt, student filmacademie, editor en
“camera-stuntman”

 

Met twee eigentijdse full-HD-camera’s, professionele montagesoftware, een licht-set,  en een geluidsmixage set , mag ik me nu gelukkig prijzen met (semi)professionele apparatuur, die  garant staat voor kwaliteitsopnames op  locatie of in een studio-omgeving.

Portable studio, voor bijv. (portret) fotografie bij u thuis, of het opnemen van video-presentaties

Portable studio, voor bijv.  fotografie bij u thuis, of voor het opnemen van video-presentaties

Maar apparatuur is en blijft uiteindelijk een hulpmiddel. Een foto- of videoproduct is creatief mensenwerk, dat valt of staat met de passie waarmee het wordt gemaakt ; met hart en ziel !

P1050227

 

 

 

 

Ronald van Zeelt – ISUS Foto en Video Producties

Video Producties